Clubpresentatie

Dirk Specenier

Francis De Nolf

(Voorzitter Knack Volley)

Woord van de Voorzitter

ONE TEAM ONE FAMILY

In dit nieuwe seizoen pakken we uit met een nieuw logo omdat we One Team One Family willen integreren in alles wat we doen. Ik wil heel speciaal de bonte werkgroepen met bestuurders, managers, vrijwilligers, medewerkers bedanken om samen met onze externe begeleider ons DNA van de club neer te schrijven. Een vol jaar hebben we eraan gewerkt. One Team One Family kreeg zo een charter met waarden, normen en een gedragscode, die kleeft als een tweede huid. Ook een beleid rond Grensoverschrijdend (seksueel) Gedrag werd uitgeschreven. Want als jij je niet OK voelt, dan willen we je helpen. Een OTOF Cel werd opgericht om onze werking te toetsen. Ontdek onder de rubriek “One Team One Family” wie en wat die Cel zal ondernemen voor jou.

 

STAD ROESELARE

We zijn begonnen aan een nieuw seizoen in een vernieuwde zaal. De Stad Roeselare investeerde in de Sport in Roeselare met een nieuwe vloer, ledverlichting, geluidsinstallatie, ledboarding, ledwall en nieuwe bekabeling om het publiek TV-gericht te plaatsen. Samen met alle andere zaalsportclubs willen we Stad Roeselare speciaal bedanken.

 

SPORTIEF

Emile Rousseaux, die begint aan zijn zesde en laatste seizoen bij Knack Volley Roeselare. Emile die zichzelf slechts 3 seizoenen zag als coach van Knack Volley, zal straks dubbel zo lang T1 geweest zijn. Wordt dat een verhaal met een 6de titel op rij? Dat zal moeten blijken, de tegenstand is sterker dan ooit. Ook bij de jeugd en de academie verwachten we heel veel van het nieuwe seizoen. Een nieuwe ploeg is van start gegaan onder leiding van Jeugd Directeur, Stefaan Verhoyen. We wensen de spelers, entourage en management veel plezier en alle succes toe.

 

ONZE PARTNERS

Volvo Automobilia verlengde de overeenkomst en zal ruim 10 jaar onze spelers en entourage veilig op weg helpen. We bedanken Durabrik in het bijzonder als grote nieuwe partner. We mochten dit seizoen ook een aantal jeugdsponsors verwelkomen. Knack Volley wil alle partners speciaal bedanken voor hun vertrouwen.

 

BELEVING EN LIGA

Het volleybal evolueert. Onze Liga stimuleert om te investeren in het Volleybal via oa Belgianvolleytv.be. Ook in de zaal willen wij investeren op vlak van beleving. Daarom verwelkomen we met Bruno Lambert een Community Manager, die zal bijgestaan worden door zjin rechterhand, Ruben Vandenberghe. Het volleybal mag niet stilstaan. Wij willen evolueren naar een totaalbeleving voor jong en oud. We willen onze supporters en het Animatieteam heel speciaal bedanken voor hun jarenlange trouw en inzet. Zij geven de club zijn kleur, zij onderschrijven One Team One Family en geven samen met de vele vrijwilligers de club zijn ziel.

 

One Team One Family!

Francis De Nolf

Voorzitter Knack Volley Roeselare

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.