Events

De combinatie van verschillende zalen maakt van Schiervelde een unieke locatie voor je bedrijfsevent, privé-feest, concert of sportevent.

 

Met een ambitieus team verzorgen wij je vergadering, seminarie, congres, beurs, teambuilding of personeelsfeest van 10 tot 3.000 personen, met all-in of zonder catering.
Heb je iets te vieren met je familie of vrienden? Wij maken ook van je verjaardag, huwelijk, babyborrel of communie graag een onvergetelijke gebeurtenis.
Ontdek de mogelijkheden die Schiervelde je biedt.

Zaal huren

blauwe_zaal_1104x0.jpg

Blauwe Zaal

Geschikt voor je vergadering, workshop of receptie tot 40 personen, met of zonder catering. Ontdek de capaciteiten per opstelling in de technische fiche.

rode_zaal_1104x0.jpg

Rode Zaal

Geschikt voor je vergadering, workshop of receptie tot 60 personen, met of zonder catering. Ontdek de capaciteiten per opstelling in de technische fiche.

VIP-lounge_1104x0.jpg

VIP-lounge

De VIP-lounge is een zaal met een waaier aan mogelijkheden. Voor zowel een zittend symposium of een staande receptie (of een combinatie van de twee) voor groepen van 100 tot 400 personen is dit een absolute topzaal. Gratis parkeren kan op de nabijgelegen VIP-parking die meer dan 350 plaatsen telt. Business gerelateerd wordt de zaal vooral aangewend om seminaries, productvoorstellingen, personeelsfeesten, enz. te organiseren. Bij wedstrijden van Knack Volley en andere sportmanifestaties doet de zaal haar naam eer aan en wordt ze gebruikt als VIP-ruimte. Privé wordt de VIP-lounge gehuurd voor babyborrels, jubileums, trouw- en andere feesten. Bekijk hieronder de technische fiche om de vele mogelijkheden en capaciteiten te ontdekken.

foyer_1104x0.jpg

Foyer

De Foyer is een grote, multifunctionele ruimte en geschikt voor zowel staande recepties met walking dinner of een zittend diner, maar ook voor een symposium, (dans)optreden, ... Er zijn ruime gratis parkings (meer dan 1.000 parkeerplaatsen) op 100 meter van de ingang. Bekijk hieronder de technische fiche om de mogelijkheden en capaciteiten van deze zaal te ontdekken.

internationale-zaalB_1104x0.jpg

Internationale Zaal

De Internationale Zaal is de thuishaven van onder andere Knack Volley en Basketclub Wytewa. De zaal is perfect omvormbaar tot een congreszaal, concertzaal, auditorium en is dé geschikte locatie voor massa-events van 500 tot 3.000 personen. Bekijk hieronder de technische fiche om de mogelijkheden en capaciteiten van de zaal te ontdekken.

Vip menu

Een onvergetelijke avond volleybalentertainment!

Knack Roeselare biedt u eenmalige of langlopende hospitalityformules op maat van uw bedrijf. U wil een uniek event in een uniek decor? Dan helpen wij u graag verder voor een formule op maat.

Contact

parking_plan_1049x0.jpg

Adres

Bistro-Bar Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 396
8800 Roeselare
Tel. 051 23 89 35
Fax 051 23 89 39

Contacteer Greet of Evelien: info@bistroschiervelde.be

 

Parking

Vlot bereikbaar vanop de ring (Rijksweg)

Uitgebreide gratis parking aan de Expo Hallen

Op 100 meter wandelafstand

Openingsuren

Vrijdag: van 20u30 tot …

Weekend: tijdens activiteiten in de sporthal

Contact- & reservatieformulier

Knack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.