Inschrijvingsformulier kerststage

Net zoals Sinterklaas, steevast op 6 december, komt hij er opnieuw aan, de Kerststage van Knack Volley Roeselare. Dit jaar, voor de negende maal al op dinsdag 26, donderdag 28 en vrijdag 29 december 2017.

 

Deze stage omvat 3 trainingsnamiddagen voor jongens en meisjes geboren in 2003 tot en met geboortejaar 2009. De trainingen gaan door in Sporthal Schiervelde (Diksmuidsesteenweg 396, Roeselare) en in de sporthal van het VMS ( Blekerijstraat 51, Roeselare), telkens van 13u tot 16u. Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers. Ook een fotomoment met de profspelers van Knack Volley staat op het programma.

 

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Er worden maximum 115 deelnemers toegelaten, dus snel inschrijven is de boodschap. U krijgt onmiddellijk een bevestiging van inschrijving en verdere info volgt later. De prijs bedraagt € 43, drankje inbegrepen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.