Home | Nieuws jeugd | 14/04/18 : Knack D Roeselare Kampioen Olé Olé !!!!!

14/04/18 : Knack D Roeselare Kampioen Olé Olé !!!!!

16/04/2018

Torhout - Knack D : 2-3 (21-25 25-15 16-25 25-15 13-15)

Na een 2-3 overwinning zaterdag op het veld van Torhout, is Knack D zeker van de titel in 2de provinciale. 
De wedstrijd stond bol van de spanning. Beide ploegen hadden last van de zenuwen wat leidde tot een hoge foutenlast, maar het was uiteindelijk Knack dat in de laatste set een 6-3 achterstand via 10-10 kon ombuigen in 10-15 en 2-3 winst.
Enkel Marke-Webis kan nog op gelijke puntenhoogte komen van Knack en een gelijk aantal gewonnen wedstrijden, maar het setgemiddelde is duidelijk in het voordeel van Knack, waardoor de titel een feit is.
Na de wedstrijd kon de titel op passende wijze gevierd worden op de eerste ‘one team one party’ in gericht door Knack B.

Proficiat! Een beloning voor de vele uren harde trainingsarbeid.

Stefaan Verhoyen

 

KW 15/04/18
Zelfs al verliest Knack D zijn laatste thuiswedstrijd tegen Hermes Oostende en haalt het tweede geklasseerde Marke/Webis C volle puntenwinst: dan tellen beiden evenveel punten en overwinningen maar het setgemiddelde van Knack is altijd beter dan dat van Marke/Webis.

Knack D opende bij het tweede geklasseerde Torhout met 21-25 winst maar de thuisploeg riposteerde overtuigend naar 25-15. Roeselare verdubbelde met 16-25 maar moest in set vier de belle toestaan met 25-15. Daarin haalde Knack D met 10-15 de dagzege.

Deze tweede titel op rij is eigenlijk ook de titel van de Knack Volley Academy. Knack debuteerde met Knack D verleden seizoen in de seniorescompetitie in 3de provinciale en werd meteen kampioen. Deze ploeg is samengesteld uit spelers die de Knack Volley Academy volgen. De spelers volgen daarbij een voltijds lesprogramma in een van de Roeselaarse scholen, gecombineerd met 16 uren training per week. Deze Knack-jonkies, allemaal spelers van 16-17 jaar, wonnen hun tweede titel op rij nadat zij op paasmaandag ook al de West-Vlaamse beker haalden ten nadele van het rotervaren Rokavo Rollegem-Kapelle.

(RBD - foto Coghe)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.