Home | Nieuws jeugd | 29/01/2017 : U15B - Torhout A : 0 - 3

29/01/2017 : U15B - Torhout A : 0 - 3

29/01/2017

Desondanks het verlies konden we terugblikken op een match die mooie rally's gaf en een verdienstelijke prestatie van onze jongens.

Deze voormiddag speelden onze U15 B hun thuiswedstrijd tegen Rembert Torhout U15A. Dat het sowieso geen gemakkelijke wedstrijd ging worden wisten we al vooraf. Daarenboven werden we nog geplaagd met 2 zieken (tja het is de tijd van het jaar) en stonden we dus tegenover een regiment 2° jaarskadetten aan de overkant die ook nog eens wat centimeters meer lengte vertoonden dan onze jongens.
Desondanks werd behoorlijk gestart. Een vrij gelijkopgaande score in het begin van de eers...te set die uiteindelijk met 20-25 werd verloren. De tweede set was minder goed en ging naar Torhout met 8-25. De derde set startten onze jongens opnieuw geconcentreerd en namen we zelfs enkele punten voorsprong, maar uiteindelijk moesten we de duimen leggen met 16-25 en dus een 0-3 verlies.
Desondanks het verlies konden we terugblikken op een match die mooie rally's gaf en een verdienstelijke prestatie van onze jongens.
Met dank aan interim-coach Stefaan Verhoyen die zijn koersplunje liet hangen om onze jongens te komen coachen op deze zondag.

Rik Moerkerke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.