Home | Nieuws | Achtste finale Beker van België

Achtste finale Beker van België

25/10/2016

Op woensdag 26 oktober treden de Liga A ploegen uit de EuroMillions Volley League voor het eerst aan in de Bekercompetitie. Bekerwinnaar Knack Volley gaat op bezoek bij VC Zoersel uit Liga B. Wedstrijd om 20u30 in de Sportschuur, Kapelstraat 15 in 2980 Zoersel.

De 1/8ste finale worden over één wedstrijd beslist, op verplaatsing in de zaal van VC Zoersel. Een makkie of een niet-te-onderschatten klip?

“We onderschatten Liga B-ploeg VC Zoersel zeker maar we moeten uitgaan van onze normale sterkte om ons te kwalificeren,” vindt Matthijs Verhanneman. “Winnen is gewoon een must op weg naar een volgende bekerfinale. Trainer-coach Emile Rousseaux kennende weet je dat hij ook deze opdracht op dezelfde manier aanpakt als om het even welke andere match. Onze technische staf analyseerde ondertussen vier, vijf matchen van VC Zoersel en we hebben reeds een tactische bespreking achter de rug. Ons trainersduo laat zelden of nooit iets aan het toeval over. Het klinkt als een te verwaarlozen detail maar VC Zoersel speelt met rood-blauwe Gala-ballen, een ander merk dan wij gewoon zijn. Dus wordt momenteel met dit soort ballen op training gewerkt. Vooral voor de receptiespelers en de spelverdeler vraagt dit toch telkens een aanpassing. We weten ook uit ervaring dat het tegen mindere ploegen in kleinere zaaltjes, gesteund door een overenthousiast supporterspubliek, soms kan spoken. Zover mogen we het woensdagavond niet laten komen.”

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.