Home | Nieuws | Actie Music for Life

Actie Music for Life

23/11/2017

In het kader van ‘One Team, One Family’ steunt Knack Roeselare de Music for Life-actie van ex-volleyspeler en ex-volleytrainer Marnix Pattyn en zijn echtgenote Catherine. We laten hen beide aan het woord:

“Vorig jaar op 2 juni deed zich een drama voor in ons gezin. Onze 29-jarige zoon Nicolas, speler van Rokavo (Rollegem-Kapelle Volley), stapte uit leven. Hij kon niet meer vechten tegen zijn ziekte. Nu, één jaar later, hebben wij als gezin de kracht gevonden om een actie voor Music for Life op te zetten met als goed doel de Kiem uit Gavere. Eén van de acties is het veilen van wedstrijdtruitjes. Deze actie overtreft momenteel al onze verwachtingen. Door veel opzoekwerk zijn we ondertussen in het bezit van een 80-tal truitjes die worden geveild op www.wedstrijdtruitjesvoornicolas.be. En daar zitten zoals je wel zal zien echte toppers tussen. Knack Volley-spelers Hendrik Tuerlinckx en Matthijs Verhanneman schonken ons een truitje en ook een officieel Knack Volley-truitje zit er tussen. Ook vragen we iedereen om onze actie te willen delen op sociale media want de juiste mensen bereiken voor zo'n actie is heel belangrijk. En misschien wil er ook wel één van de vele Knack Volley-supporters een truitje kopen en ondertussen het goede doel steunen. Alvast dank voor de aandacht. Marnix Pattyn en echtgenote Catherine.”

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.