Home | Nieuws | Afscheid van een schitterende Europese campagne

Afscheid van een schitterende Europese campagne

25/03/2017

Met Europese tegenstanders als Belogorie Belgorod, Sir Sicoma Colussi Perugia en Halkbank Ankara kreeg Knack Roeselare géén cadeau bij de loting voor de start van zijn vijftiende Champions League campagne.

Toch stootte men door naar de play-offs12 hoewel deze kwalificatie zeker niet op een presenteerblaadje werd aangeboden door de respectievelijke tegenstanders. Met vervolgens Zenit Kazan in de eerste play-offs fase trof Knack Volley opnieuw DE topper die door alle andere ploegen werd gevreesd. De Russische miljoenenploeg heeft duidelijk zijn zinnen gezet op een vijfde Champions League Cup en niets of niemand zal hen hiervan kunnen weerhouden.

 

Knack Volley genoot van heel wat respect en waardering van zijn tegenstanders tijdens de voorbije Champions League campagne. Zelfs Zenit Kazan, met 32 overwinningen op rij op de teller, koos ook bij de start van de terugwedstrijd voor zijn volledig sterrenteam. Geen enkele buitenlandse ploeg keek neer op de huidige Belgische landskampioen en bekerhouder. Ook vanwege de verschillende CEV-supervisors kreeg Knack Volley steeds een uitmuntend verslag voor zijn perfecte organisatie en de sportieve houding van zijn spelers en supporters bij al zijn wedstrijden.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.