Home | Nieuws | Afscheid van Miquel Angel Fornés

Afscheid van Miquel Angel Fornés

15/05/2018

Na twee seizoenen neemt Knack Volley afscheid van Miquel Angel Fornés.

De Spaanse middenman werd in het seizoen 2016-2017 aangetrokken om Joppe Paulides, die te kennen had gegeven om zijn volleyballoopbaan liever op een lager pitje te laten verlopen, te vervangen.

 

Voordien speelde Fornés in Frankrijk (Narbonne Volley), Italië (Pallavolo Molfetta) en in zijn thuisland Spanje (Unicaja Almeria).

 

Vooral in zijn eerste seizoen verzamelde de minzame en wat stille speler heel wat speelminuten in het team van coach Emile Rousseaux. In het voorbije seizoen was dat wat minder het geval, vooral door het ontluiken van die andere middenman op zijn positie, Arno Van de Velde.

Toch bleef Miquel Fornés steeds een voorbeeldprof die zich op iedere training hard inzette en altijd klaar stond om in te vallen indien nodig.

 

In de voorbije twee seizoenen verzamelde Miquel met Knack Volley tweemaal bekerwinst en speelde hij éénmaal landskampioen.

 

Hij wordt vervangen door de Noor Rune Fasteland die bij Roeselare een overeenkomst tekende voor twee jaar.

 

Knack Volley Roeselare houdt eraan Miquel te bedanken voor de voorbije twee seizoenen en hem veel succes toe te wensen in zijn verdere volleyballoopbaan. 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.