Home | Nieuws | Afscheid van Sam, Benjamin, Lou en Pieter

Afscheid van Sam, Benjamin, Lou en Pieter

18/05/2019

Knack Volley neemt afscheid van receptie-hoek Sam Holt, libero Benjamin Robbe en opposite Lou Kindt. Drie spelers die einde contract zijn en hun volleybaltoekomst elders zoeken. Drie spelers die het voorbije jaar of jaren hun eigen verdienste hadden bij Knack Volley. En ook van Pieter Roesems, assistent-coach in het voorbije seizoen, neemt Knack Volley afscheid.

Sam Holt keert na 1 jaar terug richting Italië waar hij voordien drie jaar speelde. Sam imponeerde het afgelopen seizoen met zijn atletische aanvalskracht en met zijn sterke sprongopslagen. Hij had het echter moeilijk om een vaste plaats af te dwingen binnen de sterke groep diagonaalspelers, met Matthijs, Ruben, Mathijs en hemzelf, waarover Knack Volley dit seizoen beschikte.

 

Roeselarenaar Benjamin Robbe speelde twee seizoenen in het Liga A-team van Knack. Benjamin, een Knack Roeselare-jeugdspeler die ook de Topvolleyschool in Vilvoorde volgde, werd in 2017-2018 aangetrokken als tweede libero naast Stijn Dejonckheere. Om volleybal verder te kunnen combineren met zijn studies kiest Benjamin voor een nieuwe uitdaging bij Rembert Torhout (1ste Nationale Heren).

 

Ook Lou Kindt speelde twee seizoenen bij Knack Volley. Pas 20 jaar jong, werd Lou weggehaald bij Lindemans Aalst. Toen Lou nog op de Volleybalschool in Vilvoorde zat, kreeg hij er volleyballes van o.a. zijn latere coach Steven Vanmedegael. Het was ook coach Vanmedegael die Lou Kindt dit seizoen succesvol omvormde tot hoofdaanvaller en de jonge speler heel wat kansen gaf toen Hendrik Tuerlinckx met een blessure uitviel. Knack Volley wou Lou Kindt voor een langere periode aan de club binden maar zijn entourage koos er uiteindelijk voor om niet op dit aanbod in te gaan. Lou Kindt verhuist in het tussenseizoen naar Greenyard Maaseik waar hem een basisplaats in het team beloofd werd.

 

De overeenkomst tussen Knack Volley en assistent-coach Pieter Roesems wordt niet verlengd. Pieter die de stap maakte van Lindemans Aalst naar Knack Volley wordt vervangen door de Italiaan Massimo Pistoia.

 

Knack Volley wil Sam, Benjamin, Lou en Pieter bedanken voor hun inzet in het/de voorbije jaar/jaren en wenst hen veel succes in hun verdere volleyballoopbaan.

 

eejo

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.