Home | Nieuws | Afscheid van Stijn D’Hulst

Afscheid van Stijn D’Hulst

09/05/2017

De samenwerking tussen Knack Volley Roeselare en Stijn D’Hulst, die einde contract is, krijgt geen vervolg. Stijn D’Hulst (°1991) kwam in 2010 op heel jonge leeftijd, samen met Sam Deroo, over van de Topsportschool Volleybal uit Vilvoorde. Stijn D’Hulst speelde in zijn eerste seizoen samen met Frank Depestele en het seizoen daarop met Nico Freriks, en later Ryan Ammerman, op de spelverdelerpositie, tweemaal onder coach Dominique Baeyens. In 2010-2011 behaalde hij met Knack Volley zijn eerste Bekerwinst en Supercup.

Vervolgens speelde Stijn vijf seizoenen onder coach Emile Rousseaux samen met Eemi Tervaportti (2012-2015) en Angel Trinidad de Haro (2015-2017). In die periode was Stijn D’Hulst een belangrijke speler in het spel van Knack Volley Roeselare. Het resulteerde in vijf Kampioenentitels, drie Bekerwinsten en twee Supercups.

Knack Volley wil heel gemeend Stijn D’Hulst bedanken voor zijn grote inzet en clubliefde in de voorbije zeven seizoenen. Stijn D’Hulst werd steeds door iedereen gewaardeerd binnen en buiten de club, ook bij zijn tegenstanders, voor zijn positieve houding en fair-play maar ook voor zijn spelinzicht, de snelheid die hij in het volleybalspel bracht en zijn doorzettingsvermogen. Knack Volley wenst Stijn D’Hulst het beste toe in zijn verdere toekomst.  

 

Johan Eeckhout

Pers en website Knack Volley Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.