Home | Nieuws | Afscheid van Thomas Konings

Afscheid van Thomas Konings

02/06/2018

Na drie succesvolle seizoenen nemen Knack Volley en Thomas Konings in onderling overleg afscheid van elkaar. De driejarige overeenkomst tussen beide partijen liep ten einde en Thomas koos ervoor om de focus op zijn universiteitsstudies te verhogen. Ondertussen tekende Thomas wel al een overeenkomst bij Caruur Volley Gent, het vroegere VDK Gent, in Liga A.

Thomas Konings werd binnengehaald als talentvolle doublure voor de opposite-positie in het seizoen 2015-2016. Thomas, die een generatiegenoot is van Arno Van de Velde, Sander Depovere en Lou Kindt, genoot zijn opleiding aan de Topsportschool in Vilvoorde waar hij onder leiding van coach Steven Vanmedegael o.a. brons behaalde op het European Championship Youth.

 

Pas 18 jaar jong tekende hij zijn eerste overeenkomst bij Knack Volley. Thomas trad hiermee in de voetsporen van voorgangers als Sam Deroo en Tomas Rousseaux die ook op heel jonge leeftijd voor Roeselare kozen voor hun verdere ontwikkeling op volleybalgebied. Met Knack Volley werd Thomas tweemaal landskampioen en won hij drie Bekers van België op rij.

 

Knack Volley Roeselare bedankt Thomas voor de voorbije jaren en wenst hem veel succes toe in zijn verdere volleyballoopbaan en leven. En wie weet, in een verdere toekomst…

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.