Home | Nieuws | Aftellen naar zaterdag

Aftellen naar zaterdag

21/09/2017

Een week later dan de volleybalcompetitie die vorig weekend al op gang werd gefloten stappen ook de mannen van Liga A op het terrein. Door het laattijdig forfait van Topvolley Antwerpen deze maal slechts met negen i.p.v. tien ploegen. Elfvoudig landskampioen Knack Volley Roeselare start zijn 36ste campagne in de hoogste divisie van het volleybal met de thuiswedstrijd tegen VBC Waremme.

VBC Waremme, één van de kleine niet-professionele clubs in de EuroMillions League, voelt zich reeds zeker van het behoud nu Antwerpen heeft afgehaakt. Sportief directeur Pierre Honnay verwoordt het als volgt: “Dit seizoen willen we hoger kijken en mikken op die fameuze zesde plaats waarnaar we al van bij ons debuut op het hoogste niveau verlangen. De kleine niet-professionele clubs krijgen daartoe een extra mogelijkheid. De strijd gaat traditioneel tussen Leuven, Gent, Guibertin en wij. Nu zullen er twee van die vier ploegen de play-offs halen. Hoeveel procent kans ik ons geef? Ik kan er geen cijfer op plakken. We zitten met een smalle kern en moeten hopen dat we niet te veel met blessures kampen. Het is belangrijk voor het vertrouwen dat we een goede start maken. Dan kan de trein vertrokken zijn. De voorbereiding verliep niet zo goedqua resultaten, maar de jongens zijn bereid om te werken. Ik ben alleszins opgetogen over onze aanwinsten. Met Lienert Cosemans – een talentvolle spelverdeler met lengte en de juiste mentaliteit – realiseerden we een heel mooie transfer. Ook de andere nieuwkomers zullen ons versterken.” (Roel Van Den Broeck – Sportmagazine 20 september 2017)

 

Knack Volley Office voorziet een eerste afhaalmoment voor de nieuwe abonnementen op zaterdag 23 september, thuiswedstrijd tegen VBC Waremme, vanaf 18.30u in Bistro Schiervelde. Abonnementen die dan niet worden afgehaald zullen vanaf de tweede thuiswedstrijd, op zaterdag 7 oktober tegen Guibertin, vanaf 19.30u klaarliggen aan de loketten van Sporthal Schiervelde.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.