Home | Nieuws | All quiet on the Perugia-front

All quiet on the Perugia-front

30/01/2018

Deze morgen kregen de spelers van de coaches de toestemming om uit te slapen. Geen overbodige luxe na de lange en vermoeiende reisdag van gisteren. De eerste afspraak was pas om 11uur: een powersessie van anderhalf uur. Vanaf dan werd overgeschakeld in voorbereidingsmodus: video sessie in de namiddag en een pittige baltraining in de vooravond.

Ondertussen vernamen we dat een dertigtal supporters al ter plaatse waren. De rest volgt nog, want wellicht tussen de 50 en de 60 supporters zullen morgen de jongens aanmoedigen. Fantastisch toch! Voorzitter Francis De Nolf ging ze meteen opzoeken en bleef ook bij hen voor het avondeten.

 

Ook fantastisch: Hendrik die bij het binnenkomen van de zaal meteen enthousiast begroet werd door een paar Perugia-medewerkers. Ze kennen onze captain hier duidelijk nog!

 

Voor de rest: all quiet on the Perugia-front. Al mag die hardnekkige verkoudheid een grieperige coach Emile nu wel stilaan verlaten.

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.