Home | Nieuws | Allemaal samen voor Ruben Van Hirtum

Allemaal samen voor Ruben Van Hirtum

10/05/2019

Iedere Knack Volley-supporter kent wel volgend kippenvelmoment: de volledige spelersgroep, samen met de technische staf, op het middenveld vlak voor de socio-tribune met centraal vooraan Ruben Van Hirtum, handen wijd open voor zijn mond houdend en dan met iedereen luidop schreeuwend “ALLEMAAL SAMEN”. Welnu, zo willen we zaterdagavond het volleybalseizoen 2018-2019 afsluiten. MET Ruben Van Hirtum centraal vooraan. En ALLEMAAL SAMEN voor Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere, onze twee afscheidnemende spelers. En met de twaalfde kampioenenschaal uit de geschiedenis van Knack Volley Roeselare in de handen.

Maar eerst zorgt iedereen op Schiervelde ervoor dat het thuisvoordeel opnieuw in ere wordt hersteld. Want derde keer, goede keer! We verwachten iedereen in zijn of haar BLAUWE outfit (beker T-shirt mag maar moet niet). We zorgen ervoor dat de jaarlijkse BLUE WALL uit het Sportpaleis hierbij verbleekt. En warm ondertussen maar jullie stembanden op om samen met microman Bart en deejay Ruben jullie favoriete team naar de overwinning te schreeuwen. Voor wie er nog bij wil zijn volgend bericht: staanplaatsen nog te verkrijgen aan de ingang, zolang de voorraad strekt. Wat zitplaatsen betreft is Schiervelde uitverkocht.

 

De plaats, Schiervelde dus, de datum, zaterdag 11 mei en het uur, om 20.30u, zijn al bekend. Wie kampioen wordt, daarvoor is het nog afwachten tot zaterdagavond maar één ding is al zeker: dit is dé spannendste kampioenenstrijd uit de geschiedenis van het Belgische volleybal. Maak dat je erbij bent!

 

eejo

 

Foto: Ronny Neirinck

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.