Home | Nieuws | Alles even in perspectief zien.

Alles even in perspectief zien.

27/01/2020

Na “zondag reisdag” mochten de spelers van coach Steven Vanmedegael maandag genieten van een uitslaapmorgen. De tijdslimiet voor het verschijnen aan het ontbijt was bepaald op half tien. Sommigen flirtten met de limiet, anderen konden het “papa-ik-ben-wakker”-bioritme niet verschalken en schepten het roereitje een flink stuk vroeger.

Maar zoals het hoort, tekenden ze allemaal om 10 uur present in het video-lokaal. Na het beeldgewijs fileren van de tegenstander stond een sessie in de fitness op het programma. In twee beurten, aangepast aan de afmetingen van het gymlokaal van het hotel. Onder het toeziend arendsoog van assistant-coach Massimo werden de spieren op lengte gezet en alle gewrichten los gemaakt.

 

Na de lunch was het platte rust geblazen, in te vullen naar godsvrucht en vermogen, zolang de rust maar…  plat was.  Daarna was het alweer tijd voor een Zaksa-fileersessie, gevolgd door het vakkundig wegwerken van een kleine snack. Kwestie van geen appelflauwte te krijgen op de training die om half zeven begon in de Zaksa sporthal, dan nog leeg, maar waar men dinsdag om 18u een full house verwacht, capaciteit 3.500 toeschouwers. Daar zullen toch een veertigtal Knack Roeselare-fans een mini blue wall optrekken. Respect!

 

Na twee uur zweten deed de douche zichtbaar deugd en het avondmaal des te meer. De klok sloop ondertussen richting 22u. Dodoke-tijd. Dromen van een knalprestatie…

 

Al zou je in de “CL-cocon” iets te gemakkelijk vergeten dat er daarbuiten nog een wereld is waarin we het voortaan moeten doen zonder Kobe Bryant. Om nog niet te spreken van de herdenking van de grote holocaust-schandvlek, nauwelijks honderd kilometer van ons hotel vandaan. Na 75 jaar nog niet vergeten, hopelijk na 750 jaar ook nog niet.

 

Kwestie van alles even in het juiste perspectief te zien.

 

Voor Knack Volley nieuws, GDI vanuit Kedzierzyn-Kozle

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.