Home | Nieuws | Andreas Fragkos extra jaar bij Knack Volley Roeselare

Andreas Fragkos extra jaar bij Knack Volley Roeselare

03/04/2020

Het voorbije seizoen groeide de Griekse diagonaalspeler Andreas Dimitrios Fragkos (°21.12.1989) uit tot één van de nieuwe smaakmakers en publiekslievelingen op Schiervelde. Met zijn zware opslagdruk, zijn gevarieerd aanvalspel, zijn betrouwbare receptie en vooral met zijn enthousiaste speelstijl was hij een gesel voor elke tegenstander. Binnen het Knack Volley team ontpopte hij zich tot een sfeermaker ‘hors classe’ die professionele inzet op training en in de wedstrijden combineerde met het ronddollen met al zijn teamgenoten.

Het leed dan ook geen twijfel dat Knack Volley Roeselare de immer sympathieke Griek een jaar langer wou binden aan zijn team. Ook volgend seizoen zal Knack Volley kunnen uitpakken met de lijn Andreas Fragkos-Matthijs Verhanneman-Dennis Deroey in receptie. De statistieken van de EuroMillions Volley League liegen er trouwens niet om: deze drie spelers (Deroey 65% - Fragkos 59% - Verhanneman 56%) staan op plaatsen één, twee en drie in de rubriek Reception – Positivity % (aantal perfecte recepties tov totaal aantal recepties). Zelfs een plaats in het Dream Team op dezelfde website ontbreekt niet voor Andreas Fragkos.

 

Welcome back in the big Knack Volley Family, Andreas and Maria (and ... )!

 

eejo

 

foto: Bart Vandenbroucke

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.