Home | Nieuws | Belangrijke derde speeldag in play-offs kwalificatieronde

Belangrijke derde speeldag in play-offs kwalificatieronde

07/03/2018

De aangekondigde ‘match van de waarheid’ draaide vorige zaterdag voor Haasrode Leuven even anders uit. Als een geoliede pletwals donderde Knack Volley over de thuisploeg. Resultaat: set 1 werd 15-25 en set 2 eindigde op 11-25. Enkel in set 3 kon Haasrode Leuven even zijn voet naast de landskampioen en bekerwinnaar plaatsen (eerst 8-6 en dan via 15-14 naar 18-20). Daarna was de kous af voor een moedig strijdend Haasrode Leuven.

Maar daarbij zullen de mannen van coach Kris Eyckmans het niet laten. Knack Volley verwacht zich in eigen huis aan een geprikkeld Haasrode Leuven dat belust is op revanche.

 

In de match van woensdagavond op Schiervelde zullen ze hun laatste troefkaart bovenhalen. In een alles-of-niks wedstrijd zullen ze vechten als leeuwen om nog aanspraak te kunnen maken op die mooie vierde plaats in de play-offs final 4. Bij Roeselare zijn ze het laatste bezoek van Haasrode Leuven aan Schiervelde niet vergeten. Begin december eindigde de wedstrijd wel op 3-0 maar de setstanden (25-23, 25-23, 25-20) logen er niet om.

 

Indien Knack Volley ook vandaag de drie punten aan huis houdt ligt de weg naar de play-offs final 4 volledig open. Ook rivaal Noliko Maaseik, met tegenstanders Waremme en Guibertin in poule A, is praktisch zeker van de kwalificatie.

 

Spannender, wat vooraf voorspelbaar was, zal het woensdagavond aan toe gaan in poule C met het duel tussen Parky-Menen en Lindemans Aalst in zaal Vauban. We zijn heel benieuwd naar het resultaat.

 

eejo

 

Knack Volley steunt Project Filipijnen: vandaag laatste dag om bruikbaar materiaal ((knielappen, sportschoenen (maat 42 of kleiner), sportkledij (M of kleiner), medailles)), ... af te leveren in de Foyer van Schiervelde.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.