Home | Nieuws | Belangrijke uitdaging voor Knack Volley

Belangrijke uitdaging voor Knack Volley

18/01/2017

Woensdagnamiddag (om 15.30u Belgische tijd) speelt Knack Volley Roeselare zijn derde wedstrijd in de 2017 CEV Volleyball Champions League. Tegenstander is het Turkse Halkbank Ankara, dat net als Knack Volley zijn eerste twee wedstrijden verloor tegen Belogorie Belgorod en Sir Sicoma Colussi Perugia.

Voor beide ploegen staat er heel wat op het spel willen ze tot het einde blijven meespelen voor een plaats in de playoffs fase. Halkbank Ankara dat in het seizoen 2012-2013 nog de CEV-Cup won na tweemaal winst tegen Knack Volley is zeker niet het zwakke broertje in de reeks zoals hier en daar wordt geschreven.

 

Bij Halkbank Ankara spreekt men van een “must-win match with Belgian Champions”. Er is trouwens heel wat respect vanuit de Turkse hoek waar coach Slobodan Kovac, nog gestart met Perugia bij het begin van dit seizoen, verwijst naar de pakken ervaring bij Knack Volley met zijn vijftiende deelname aan de Champions League competitie. En naar het feit dat “Knack Volley zonder kwaliteitsverlies kan roteren met minstens negen spelers die allemaal over dezelfde volleybalkwaliteiten beschikken”. Bij thuisploeg Ankara is het vooral uitkijken naar wie er allemaal start. Met opposite Ivan Miljkovic (foto) beschikt het over een volleybal-icoon, een speler die waarschijnlijk alles won wat er te winnen valt, en die ondanks zijn leeftijd (°1979) nog steeds spelbepalend is. Maar met de Nederlander Dick Kooy, de Braziliaan Marques Fonteles, de Sloveen Dejan Vincic en de genaturaliseerde Pool Aleh Akhrem huist er nog heel wat buitenlands talent, naast de vele Turkse internationals, in dit team.   

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.