Home | Nieuws | Belgorod: waar het meer nog dichtgevroren ligt.

Belgorod: waar het meer nog dichtgevroren ligt.

28/02/2017

Van de Russische treinen mag je zeggen wat je wilt, maar stipt zijn ze. Gisterenavond om 10.26u stipt uit Moscow Kurskyi Station vertrokken, deze morgen al even stipt om 08.05u, na een tocht van 700 km, het station van Belgorod binnengereden. Op de vraag; “Een beetje kunnen slapen,” liepen de antwoorden van “als een blok” over “ça va” tot “geen oog dicht gedaan”.

Over één iets was iedereen het wel eens: de frisse buitenlucht in het station, waar je over de sporen MOET lopen, deed iedereen deugd. Niet echt koud, een viertal graden, geen wind, maar alles kletsnat-vuil op straat wegens de smeltende sneeuw. Op weg naar het hotel kon je zo een spelletje “kleur van auto’s raden” spelen, want ze zagen er allemaal, net als onze bus, zwart-vuil-grijs uit. Coach Emile had ondertussen de gemiddelde slaapcoëfficiënt van het team berekend en gaf iedereen na het ontbijt rust tot de lunch om  13 uur. Vanaf dan schakelde iedereen meteen weer in bittere-ernst-modus: video om 14 u, gym om 15u, opnieuw video om 17u en na de snack om 18u,  de bus op voor de avondtraining van 19.30u tot 21u. Het avondmaal zal dus niet voor 22u geserveerd worden. En daarna “lights out” en hopelijk iedereen morgen weer fit op voor de game day!

 

GDI

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.