Home | Nieuws | Bestel uw finaleticket voor vrijdag 5 mei

Bestel uw finaleticket voor vrijdag 5 mei

04/05/2017

Na de eerste twee finalewedstrijden volgt op woensdag 3 mei in de lotto Dôme in Maaseik de derde wedstrijd. Maar op vrijdag 5 mei is schiervelde weer aan de beurt voor mogelijks een beslissende vierde wedstrijd.

Zoals steeds krijgen socio's voorrang om hun plaats te reserveren. Dit kan echter maar tot donderdagavond 4 mei. Vanaf vrijdag kan uw zitje door iemand anders worden gereserveerd.

Daarom is het belangrijk om als socio zo vlug mogelijk te mailen naar tickets@knackvolley.be om uw zitje vast te leggen. Doe dit met vermelding van uw naam en uw huidige zitplaats.

Tickets voor deze finalewedstrijd kosten 20 euro, 10 euro voor een kind/student tem 18 jaar die een zitplaats wenst, kinderen tem 12 jaar die geen zitplaats wensen komen er gratis in.

 

Gereserveerde tickets kunnen vanaf vrijdagnamiddag 16 uur opgehaald worden aan het loket (betaling cash)

 

Ook als u geen abonnementhouder bent kunt u natuurlijk al een ticket bestellen via de rode knop Tickets bovenaan de site.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.