Home | Nieuws | Bezocht u al de KVS?

Bezocht u al de KVS?

05/02/2018

De elektronische handel of e-commerce binnen Knack Volley Roeselare staat voor het verkopen van goederen via een elektronisch medium.

Een sportclub zoals Knack Volley Roeselare heeft niet de middelen om een klassieke winkel uit te bouwen. Anderzijds is het voor iedere supporter ook niet steeds evident om naar Roeselare te komen om een keuze te maken uit het productaanbod.

 

Om deze twee vaststellingen met elkaar te verzoenen heeft Knack Volley Roeselare een webshop geopend. De SHOP draait al een tijdje proef en het ogenblik is nu aangebroken om de SHOP even onder uw aandacht te brengen.

 

De SHOP is eenvoudig te bereiken via de website van knackvolley.be. Het rode icoontje, rechtsboven op de onthaalpagina, is de toegangsdeur tot de Knack Volley Store (KVS).

 

In de Knack Volley Store vindt u alle sportkledij en gadgets van Knack Volley Roeselare. 

U kan een keuze maken uit elf categorieën. Een greep uit het aanbod: Knack A-douchezeep, een volleybalshirt, de polo SPROX of het officiële wedstrijdshirt van Hendrik Tuerlinckx.

Zelfs een cadeaubon (5, 10 of 20 Euro) behoort tot de mogelijkheden.

 

De Knack Volley Store is geen pure elektronische machine, maar heeft een menselijke motor. Uw trotse winkelier is Els Ponseele. Tijdens de werkdagen kan u een medewerker van de shop bereiken op het nummer 051/23 89 35. Een mailtje naar shop@knackvolley.be kan ook.

 

Bezoek alvast eens de KVS (Knack Volley Store) via https://www.knackvolley.be/nl/shop en houd de website in de gaten.

 

Eerstdaags komen er enkele producten in promotie!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.