Home | Nieuws | Blijft Par-ky Menen ongeslagen in zaal Vauban?

Blijft Par-ky Menen ongeslagen in zaal Vauban?

29/11/2017

Na een bloedstollende thriller in vijf sets veroverde Par-ky Menen zaterdagavond de herfsttitel in eigen huis. Na Noliko Maaseik (3-0) en Knack Roeselare (3-1) moest ook Lindemans Aalst (3-2) uiteindelijk het hoofd buigen.

De Volleystars uit Menen moesten wel heel diep gaan om met 25-23, 17-25, 25-23, 15-20 en uiteindelijk 17-15, met twee kill-blocks als afsluiter, een vier op vier thuis te behalen. Heel verdiend die herfsttitel al blijven de krappe 3-2 winst thuis tegen hekkensluiter VDK Gent en het 3-1 verlies uit bij Haasrode Leuven tonen dat het team van coach Ratko Peris niet onoverwinnelijk is.  

 

Na alle blessureleed bij Thomas Konings, Miquel Fornès, Hendrik Tuerlinckx, Piotr Orczyk, Pieter Coolman en Angel Trinidad lijkt iedereen bij Knack Volley klaar voor de heenwedstrijd in de halve finale van de Beker van België (LET OP: wedstrijd START om 20u!). De huidige bekerhouder trekt woensdagavond naar zaal Vauban om een zo goed mogelijke uitgangspositie te versieren voor de terugwedstrijd op Schiervelde op woensdag 13 december (om 20.30u). Knack Volley behaalde zaterdag misschien wel zijn gemakkelijkste overwinning van het seizoen. VDK Gent was geen partij voor de huidige landskampioen (10-25, 17-25, 12-25) die heel geconcentreerd aan de wedstrijd begon en gedurende drie sets de focus behield. Met een beperkte foutenlast en een sterk scorend duo Hendrik Tuerlinckx-Matthijs Verhanneman aan het kanon walste Knack Volley over de laatste in de stand. Na het zware trainingswerk van de voorbije weken lijkt Knack Volley voldoende gewapend om het zware ritme van de dubbele bekerconfrontaties tegen Menen, de twee uitwedstrijden in de Champions League in Istanbul en Citivanova en tussendoor de vier competitiewedstrijden (Waremme, Haasrode Leuven, Guibertin en Aalst) aan te kunnen. Te beginnen met de slag om Vauban op woensdagavond (niet vergeten: om 20u!)

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.