Home | Nieuws | Bok op de Bak (i.s.m. Filou)

Bok op de Bak (i.s.m. Filou)

12/10/2017

Om de nieuwe shirtsponsor Filou op Schiervelde te introduceren wordt tijdens een aantal thuiswedstrijden het spel “Bok op de Bak” gespeeld. Een eerste maal gebeurt dit op zaterdag 14 oktober tijdens de wedstrijd Knack Volley – Lindemans Aalst. Mascottes Filou en Gust zullen samen het spel in goede banen leiden.

Er worden na de eerste set drie deelnemers uit het publiek gehaald die mogen proberen zoveel mogelijk te “bokken op de bak”. Van zodra het startsignaal klinkt, slaan ze van op de achterlijn ballen over het net, waar zes Filou-bakken staan. Iedere deelnemer speelt voor zijn eigen rekening. Telkens een bal bokt op een bak, wordt die bak weggehaald tot alle bakken weg zijn of tot de tijd op is. Hiervoor hebben de deelnemers welgeteld 33 cl…euh seconden. Iedere deelnemer neemt achteraf het aantal bakken Filou waarop hij de bal wist te “bokken” mee naar huis. De bakken Filou zullen na de volleybalwedstrijd klaarstaan bij de Filou-mascotte aan de spelersbank. Santé!

 

Mascottes Gust en Filou tonen alvast hoe het spel wordt gespeeld:

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.