Home | Nieuws | Boksgala op Schiervelde

Boksgala op Schiervelde

12/02/2019

Zaterdagavond géén volleybal maar wel de BOXING FIGHT NIGHT in de Internationale zaal op Schiervelde. Team NGABU programmeert een internationaal boksgala met verschillende amateur- en professionele bokskampen. En met om 23.15u als Top-of-the-Bill de PRO EUROPEAN TITLE FIGHT CRUISERWEIGHT tussen Yves Ngabu (BEL) en Micki Nielsen (DEN).

Van de organisatie kreeg Knack Volley 100 tickets beschikbaar die kunnen verkocht worden aan een voordeliger tarief. Op vertoon van een geldig ticket van de Champions League-match Knack Volley – Halkbank Ankara of het Knack Volley socio-abonnement kunnen er tickets aan € 25 (ipv € 40) aangekocht worden.

 

Het volledige programma kan je terugvinden op https://www.teamngabu.be/bfn-fight-night .

 

Tickets kunnen gereserveerd worden via tickets@knackvolley.be en afgehaald worden op vrijdag 15 februari in de Knack Volley Office bij Aline en Evelien (tussen 9u en 16u), ofwel aan de infobalie na de wedstrijd Knack Volley – Halkbank Ankara op donderdag 14 februari. Enkel cashbetaling bij afhalen van het ticket.

 

Nog even meegeven dat Gulsum Tatar (ex-wereldkampioene) donderdag op de wedstrijd Knack Volley – Halkbank Ankara aanwezig zal zijn en de eerste opslag zal geven. Zij bokst op zaterdag haar kamp om 22.45u.

 

Knack Volley Office

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.