Home | Nieuws | Caruur Gent-Knack Volley, part two

Caruur Gent-Knack Volley, part two

23/10/2019

Tussen twee competitietopwedstrijden in, tegen Lindemans Aalst en tegen Greenyard Maaseik, en volop dromen van een gunstige Champions League-loting op vrijdagavond, valt vanavond de allerbelangrijkste wedstrijd van deze week. De 1/8ste finale in de Beker van België, in één uitwedstrijd, tussen Caruur Gent en Knack Volley Roeselare.

Na vier gewonnen bekerfinales op rij (2016, 2017, 2018 en 2019) droomt men bij Knack Volley luidop van een straffe stunt. De eerste Belgische club worden die, sinds het opstarten van bekerfinales in het seizoen 1967-1968, erin slaagt om VIJFMAAL NA ELKAAR de ‘Belgian Cup’ binnen te halen. We zouden kunnen spreken van ‘A mission to conquer the Cup’. En deze start woensdagavond in de Edugo Arena van Oostakker tegen Caruur Gent. Met een wedstrijd van alles of niks.

 

De laatste confrontatie tussen Caruur Gent en Knack Volley vond vorige week plaats. In de competitiewedstrijd die door Knack Volley, zonder veel overschot, met 1-3 werd gewonnen (24-26, 16-25, 25-21, 18-25). Aan kapitein Hendrik Tuerlinckx en zijn team om te tonen dat dit slechts een moeilijke start was. Met een ondertussen opnieuw fitte Andreas Fragkos aangevuld met Daniel Jansen Van Doorn en eventueel Brett Walsh zal Knack Volley zich woensdagavond ‘au grand complet’ kunnen presenteren.

 

We rekenen woensdagavond opnieuw op een grote concentratie West-Vlaamse (en andere) Knack Volley-supporters in de zogeheten tweede hoofdstad van West-Vlaanderen, namelijk Gent!

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.