Home | Nieuws | CEV reorganiseert Champions League omwille van COVID-19.

CEV reorganiseert Champions League omwille van COVID-19.

24/10/2020

Ook de Champions League competitie ontsnapt niet aan het coronavirus. CEV heeft daarom pro-actief beslist om in 2020-2021 géén competitie met traditionele heen- en terugwedstrijden te organiseren.

Er zullen, per poule, twee tornooien worden georganiseerd, waaraan alle teams uit de poule zullen deelnemen. Vermoedelijk één voor en één na nieuwjaar. De teams die zo’n tornooi willen organiseren moeten zich (snel) kandidaat stellen, want mogelijks wordt er volgende week al door het CEV hierover beslist. Knack Volley heeft besloten zijn sponsors en fans niet in de steek te laten en zich kandidaat te stellen.

 

Donderdag hadden alle teams met het CEV een video conference, die in alle openheid en zeer constructief verliep. Daaruit bleek dat alle teams interesse hebben om een tornooi te organiseren… Voor Knack Volley wordt het dus opboksen tegen de grote Russische (Kuzbass Kemerovo), Italiaanse (Leo Shoes Modena) en Poolse (Verva Warszawa Orlen Paliwa) kanonnen. Knack Volley zal daarom een stevig dossier samenstellen.

 

De club hoopt uiteraard ook dat onze federatie deze kandidatuur ten volle zal steunen. Voorlopig mogen dus alle eerder aangekondigde CL- speeldata in de prullenmand. We houden je op de hoogte.

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.