Home | Nieuws | Champions League Volley op groot scherm

Champions League Volley op groot scherm

29/01/2018

Knack Volley speelt woensdagavond zijn vierde Champions League-match op bezoek bij Sir Colussi Sicoma Perugia, de nieuwe bekerwinnaar van Italië. In een spannende finale op zondagavond versloegen de ‘block devils’ van coach Lorenzo Bernardi die andere Champions League-tegenstander van Knack Volley, Cucine Lube Civitanova, met 1-3 (25-16, 22-25, 20-25, 25-27).

Wat Knack Volley vermag tegen deze Italiaanse scoremachine en prijzenpakker zagen we reeds op Schiervelde waar het tot een vijf-setter kwam. De hamvroeg voor de terugwedstrijd op woensdagavond om 20.30u in de Palasport Evangelisti Perugia is vooral ‘Hoe vermoeid komt Perugia terug uit Bari waar de bekerfinale in een weekendformule werd afgewerkt?’

Zaterdag kreeg Perugia Diatec Trentino, tegenstander van Noliko Maaseik in hun poule, voor de voeten geschoven. Met als resultaat een droge 0-3 (17-25, 17-25, 17-25) voor Zaytsev en co. En zondag dus die finale tegen Civitanova dat met kleppers als Sokolov (22 ptn) en Juantorena (18 ptn) opnieuw een maatje té klein was voor het miljoenenteam met smaakmakers De Cecco (4 ptn), Atanasijevic (20 ptn), Zaytsev (8 ptn), Podrascanin (11 ptn) en Russell (13 ptn).

 

Bistro Schiervelde opent op woensdagavond zijn deuren vanaf 20u zodat alle Knack Volley-fans op groot scherm de wedstrijd kunnen volgen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.