Home | Nieuws | Clash tussen Filou en Lindemans

Clash tussen Filou en Lindemans

16/02/2019

Zondagnacht spookten namen als Patryk Strzezek, Janusz Gorski, Adrian Staszewski en Fredric Gustavsson lange tijd door mijn hoofd. Gelukkig zag ik tegen de ochtend lachende gezichten in een witte volley-tenue tegen een blauwe achtergrond de bekertrofee in de lucht steken. Mijn nachtmerrie had zich getransformeerd in een wondermooie droom. Waren alle sprookjes maar zo eenvoudig…

Exact zeven dagen en vijf uur later ontmoeten Knack Roeselare en Lindemans Aalst elkaar opnieuw. Deze maal op zondag 17 februari om 19u in een volledig uitverkocht Schiervelde, goed voor zo’n 2000 luidruchtige supporters. Met als inzet een plaats binnen de eerste twee in de EuroMillions Volley League. Beide teams staan voor aanvang van de wedstrijd met 39 punten samen op de tweede plaats, op één punt van leider Maaseik. Knack Volley heeft wel één wedstrijd meer gewonnen dan Aalst (13 tov 12) en minder sets verloren (12 tov 15). Plaats één of twee zorgt ervoor dat deze teams vrijgesteld worden van vervelende baragewedstrijden voor aanvang van de playoffs. Er staat dus opnieuw heel wat op het spel.

 

De voorbije week hadden zowel Knack Volley als Lindemans Aalst een Europese wedstrijd tegen een Turkse tegenstander op het programma.In zijn Champions League-match moest Knack Volley met 1-3 de meerdere erkennen in Halkbank Ankara, momenteel eerste in de Turkse Division 1. Lindemans Aalst won thuis wel met 3-2 van Galatasaray maar stoot niet door naar de kwarfinales in de CEV-Cup. Beide teams starten dus met dezelfde wapens.

 

Het wordt dus uitkijken naar de volgende clash tussen Filou en Lindemans om het in biertaal te zeggen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.