Home | Nieuws | Coronavirus zorgt voor afgelasting van volleybalderby

Coronavirus zorgt voor afgelasting van volleybalderby

11/11/2020

De volleybalderby tussen Decospan Menen en Knack Roeselare van zaterdagavond gaat niet door en wordt verplaatst naar een latere datum. Het volledige team van Decospan Menen zit in quarantaine nadat dinsdag drie spelers positief testten op Covid-19. Na VBC Waremme en Caruur Volley Gent is Decospan Menen het derde team uit de EuroVolley Millions League dat momenteel in quarantaine zit nadat positieve coronagevallen werden vastgesteld.

De wedstrijd Decospan Menen-Knack Volley Roeselare, tussen de derde in het klassement en de ongenaakbare leider, zou live gestreamd worden vanuit zaal Vauban. Beide clubs hadden ook een aantal verrassingen in petto voor hun supporters. Die plannen mogen nu een tijdje in de koelkast tot dat een nieuwe datum wordt vastgelegd.

 

"Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijkt het coronavirus eens te meer een ontzettend hardnekkige tegenstander te zijn", klinkt het bij Decospan Menen. "We volgen de protocollen van Sciensano en de Liga. Heel het team wordt in quarantaine geplaatst. We kunnen alleen maar hopen dat de besmette spelers vlot herstellen en dat we na de gedwongen quarantaine weer kunnen aanknopen met trainingen en wedstrijden."

 

Bij Knack Volley Roeselare laat men weten dat totnogtoe iedereen gespaard blijft van het coronavirus.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.