Home | Nieuws | Cursus initiatie scouting

Cursus initiatie scouting

21/02/2017

Knack Volley Roeselare organiseert in samenwerking met Steven Vanmedegael, assistent-trainer/coach bij Knack Volley en lid van de technische staf van de Belgian Red Dragons, twee sessies “Initiatie scouting” in de loop van de maanden maart en mei.

Beste,

 

Dat het aspect ‘scouting’ meer en meer belangrijk wordt, hoeven we niet te vertellen.  De vraag naar een gedegen opleiding blijft maar groeien. Daarom dat Knack Roeselare een cursus scouting organiseert.  Gelet op de acute nood aan gespecialiseerde scouters, organiseert de club twee sessies ‘initiatie’ die telkens zullen doorgaan gedurende vier avonden op volgende data:

 

eerste sessie : maandag 6, 13, 20 en 27 maart 2017.

tweede sessie : maandag 17 en 24 april en 8 en 15 mei 2017

 

Steven Vanmedegael, assistent-trainer/coach bij Knack Volley A en die deze zomer ook deel zal uitmaken van de staf van de nationale ploeg, zal telkens van 19u tot 21u de finesses van het scouten uiteenzetten.

Plaats : Schiervelde, Diksmuidsesteenweg 396 te Roeselare.

 

Vereiste is dat je zelf een laptop meebrengt.  Het bezit van het programma Datavolley is aan te bevelen, maar niet noodzakelijk.  Ook daarvoor volgt uiteraard uitleg op de eerste cursusavond. Het inschrijvingsgeld voor de hele cursus (4 avonden) bedraagt € 125 voor leden van het trainersplatform en € 150 voor niet-leden van het trainersplatform.

OPGELET : om de cursus zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, wordt het aantal inschrijvingen beperkt tot 20 per sessie. Wie een volledige sessie volgt, kan zijn deelname aanwenden voor de verlenging van zijn coachlicentie A en B.

 

BIJSTAND : deelnemers aan de cursus kunnen via e-mail en/of telefonisch gedurende 6 maanden ook beroep doen op Steven Vanmedegael voor bijstand. Op die manier kunnen praktische problemen die je ervaart bij het scouten heel snel worden opgelost.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar johnyengels@skynet.be.  De inschrijving is pas definitief nà betaling van een voorschot van € 50 op rekeningnummer BE28 4675 0685 7120 van Knack Roeselare met vermelding ‘cursus scouting sessie 1 of sessie 2.  Het saldo wordt cash betaald op de eerste lesavond.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.