Home | Nieuws | Dankjewel Arno voor de zeven voorbije seizoenen

Dankjewel Arno voor de zeven voorbije seizoenen

16/05/2019

De line-up van Knack Volley zal er volgend seizoen enigszins anders uitzien. Want naast Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere neemt nog een derde ‘Golden Boy’ afscheid van de Knack Volley-familie, namelijk Arno Van de Velde.

Arno Van de Velde wou na zeven succesvolle seizoenen bij Roeselare andere lucht opsnuiven en kwam tot een overeenkomst met Arago de Sète, Franse club uit de Pro A. Bij Sète zal Arno Van de Velde samen spelen met o.a. leeftijdsgenoot en vroegere ploegmaat Lowie Stuer (seizoen 2013-2014).

 

Arno Van de Velde kwam na de start van het seizoen 2012-2013 als pas 16-jarige rechtstreeks over van de Topvolleybalschool in Vilvoorde. Hij werd als een soort ‘medical joker’ aangetrokken als vervanger voor Wouter Verhelst die was uitgevallen met een zware blessure. De talentvolle middenman kreeg onder coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael volop de tijd om zich te ontwikkelen tot een vaste pion in de ploeg en werd ook middenman bij de nationale ploeg, de Red Dragons. In de zeven jaar bij Knack Roeselare verzamelde Arno vijf kampioenentitels, vijf bekerwinsten en drie supercups.

 

Knack Volley Roeselare houdt eraan Arno te bedanken voor de voorbije jaren en wenst hem veel succes in zijn verdere volleyballoopbaan.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.