Home | Nieuws | Dankjewel Bart

Dankjewel Bart

29/06/2018

Knack Volley nam de voorbije dagen afscheid van wedstrijdscouter Bart De Gieter.

Bart kwam de technische staf vervoegen in het seizoen 2014-2015. Bart bracht een rugzak ervaring mee die hij had verzameld bij Asse-Lennik, de technische staf van de VVB en bij de volleybalschool. In die periode leerde hij Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael kennen. Bij het hertekenen van het ruime takenpakket binnen de technische staf dachten ze onmiddellijk aan Bart om het scoutingswerk tijdens de matchen over te nemen. Bart kweet zich steeds met veel zorg van zijn belangrijke taak. Op alle thuismatchen maar ook op verplaatsing en zelfs bij alle Europese uitmatchen was Bart steeds aanwezig. In het begin combineerde hij zijn functie binnen Knack Volley met zijn job binnen het familiebedrijf in de tuinbouwsector en vorig jaar stapte hij over naar Poco Loco, een Roeselaars bedrijf aan de haven.

 

Bart De Gieter blijft ook het volgend seizoen in het scoutersvak aanwezig. Hij gaat aan de slag, net over de grens, bij het Franse TLM Volley, Tourcoing dus. De hele Knack Volley-familie wil Bart uitdrukkelijk bedanken voor zijn grote inzet en zijn onvoorwaardelijke aanwezigheid op alle matchen in de voorbije drie seizoenen en wenst hem het allerbeste toe in de toekomst. En vergeet niet Bart, je blijft steeds welkom op Schiervelde.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.