Home | Nieuws | Dankjewel jeugdspeler Yaro Verhoye

Dankjewel jeugdspeler Yaro Verhoye

10/09/2018

Knack Volley houdt eraan om Yaro Verhoye te bedanken voor zijn inzet en engagement ten dienste van het eerste team in de voorbije weken.

Yaro Verhoye, jeugdspeler én lid van Knack Volley Academy, nam de voorbije weken op trainingen en oefenwedstrijden de positie in van de nieuwe Canadese spelverdeler Brett Walsh in afwachting van zijn aankomst in Roeselare. Zo kon Yaro al even proeven van het leven als prof-volleyballer bij Knack Volley.

 

Voor zijn dagelijkse enthousiaste inzet op training werd Yaro door coach Steven Vanmedegael beloond met invalbeurten in de oefenmatchen tegen Caruur Gent, Volley Haasrode Leuven en Marke-Webis. En als bijkomende appreciatie zal Yaro ook tijdens de loop van het komende seizoen nu en dan komen meetrainen met Knack Volley A naast zijn trainingen met de Knack Volley Academy.

 

Vanaf vandaag, maandag 10 september, is het trio buitenlanders bij Knack Volley compleet. We sommen hen nog even op: Brett Walsh (spelverdeler – Canada), Sam Holt (receptie-hoek – USA) en Rune Fasteland (middenman – Noorwegen).

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.