Home | Nieuws | Dankjewel Johan Callebert

Dankjewel Johan Callebert

16/10/2017

Zaterdagavond werd voor de start van de topper Knack Volley-Lindemans Aalst afscheidnemend bestuurslid Johan Callebert, samen met zijn echtgenote Dina, letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. Johan stopt dit seizoen zijn ‘officiële’ taken bij Knack Volley maar blijft, zoals hij zelf vertelde, steeds beschikbaar om in de toekomst hier en daar bij te springen waar nodig.

Johan Callebert was de voorbije 35 jaar officieel verbonden aan Knack Roeselare. In die lange periode oefende hij verschillende taken uit in de club: lid van de Raad van Bestuur, vertegenwoordiger in de Liga, Champions League director, voorzitter en lid van het Jeugdbestuur, wedstrijdmarkeerder, maar hij was vooral binnen en buiten de club gekend als clubsecretaris vooraleer hij werd afgelost door Johny Engels. Johan Callebert is de vader van Frederik en Manu Callebert, ex-speler bij Knack Volley en nu nog steeds aan de slag bij Lendelede Heren in Liga B. Het was trouwens door de volleybalhonger van zijn twee zonen dat Johan bij Knack Roeselare terecht kwam en daar heel vlug een officiële functie binnen de club aanvaardde. Johan en zijn echtgenote Dina zullen de wedstrijden van Knack Volley verder rustig blijven volgen vanuit de tribune… hoewel Johan ondertussen door Johny Engels al tweemaal werd opgeroepen om in de volgende weken als wedstrijdmarkeerder bij de jeugd aanwezig te zijn.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.