Home | Nieuws | De bekerfinale door de ogen van Mathijs Desmet

De bekerfinale door de ogen van Mathijs Desmet

20/02/2018

Mathijs Desmet is één van de youngsters bij Knack Volley Roeselare. Op de bekerfinale maakte hij deel uit van de selectie. Herbeleef het eerste optreden van Mathijs in het Antwerpse sportpaleis.

17-02-2018

 

Om 10:30 stipt vertrokken we met de busjes aan de parking van Roularta, op weg naar Antwerpen! Het avontuur was begonnen.

 

Voor we arriveerden in het Ramada Plaza, moesten we nog een korte tussenstop maken in Kalken om Ruben op te pikken.

 

We kwamen aan in het hotel rond 12:15, valiezen naar de kamer en klaar voor de lunch. Na de lunch was het tijd voor video. Een uur video waarin we de tegenstander nauwkeurig bekijken, en zo een super sterk matchplan opstellen.

 

Toen vertrokken we voor de training. Op naar het sportpaleis! Toen we daar aankwamen was ik verbijsterd van hoe groot het allemaal was.

 

De training zat er op. Nog een laatste videosessie, eten en dan bedtijd!

 

18-02-2018

 

Vandaag is de grote dag!

 

De bekerfinale komt dichter. Na het onbijt, nog een laatste, iets kortere videosessie en natuurlijk nog een activatie begeleid door Emile.

 

Om 11:50 was het tijd voor de check-out. En weg waren we, naar het sportpaleis. Nog een korte toespraak van Emile voor de wedstrijd, en we waren klaar om er volledig voor te gaan. Het was zo ver, de starting six werd voorgesteld. Zowel van Knack als van Maaseik.

 

Het was zover, het eerste fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen. Een goed gevuld sportpaleis, met geweldige Knack supporters die de ‘Blue Wall’ vormden zat de sfeer er direct in.

 

Na 4 sets konden we de beker ontvangen!! Onder het motto van ‘OneTeamOneFamily’ werden er prachtige clubliederen gezongen. Als jonge speler geeft dit zeker en vast een enorm goed gevoel.

 

Het is een unieke kans om als 18-jarige in een topclub als Knack Roeselare te mogen meedraaien. Het was zalig om de bekerfinale te mogen meemaken vanop de bank. De sfeer zat super binnen de ploeg, ook bij de supporters.

 

#OneTeamOneFamily

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.