Home | Nieuws | De buren komen op koffievisite

De buren komen op koffievisite

02/11/2019

Gisteren, vrijdag 1 november en Allerheiligen, was niet enkel een Kerkelijke Hoogdag maar ook een hoogdag voor coaches Steven Vanmedegael en Massimo Pistoia bij Knack Volley Roeselare. Het was namelijk de EERSTE dag, sinds de start van de trainingen op 29 juli (!), waarop ze met twaalf (min of meer) fitte spelers de namiddagtraining konden aanvatten.

We zien heel wat trouwe lezers tweemaal de wenkbrauwen fronsen. Inderdaad, hoogdag of niet, bij Knack Volley gaan de trainingen gewoon door op Schiervelde. En inderdaad, eindelijk het volledige Knack Volley team 2019-2020 op de Gerflor Taraflex van Schiervelde. Wat op training een heel groot verschil maakt. Twee spelverdelers, twee hoofdaanvallers, vier diagonaalspelers, drie middenmannen en één libero, netjes verdeeld over beide kanten van het net. Nu moeten alle spelers wel uit hun pijp komen en spelen voor hun plaats binnen het team. Wat enkel de kwaliteit van het team ten goede komt.

 

Zondagnamiddag (om 15.30u) speelt Knack Volley pas zijn tweede thuiswedstrijd op een totaal van acht matchen sinds de start van de competitie, Supercup inbegrepen. Tijd om het thuispubliek opnieuw te verwennen zoals tegen Lindemans Aalst en te tonen dat de verloren bekerwedstrijd op Achel slechts een eenmalige uitschuiver was.

 

Na de koffie met taart ( zie https://www.knackvolley.be/nl/nieuws/dessertenbuffet-met-een-kopje-volleybal ) komen de buren van Decospan Volley Team Menen met coach Frank Depestele op bezoek. Frank, nog steeds een icoon in Roeselare, speelde er zes seizoenen en zorgde er samen met zijn maatje Ivan Contreras voor drie kampioenentitels, drie bekerwinsten en drie supercups. Als coach van Decospan Volley Menen startte hij zijn tweede loopbaan. Volley Menen, op een haar na verdwenen uit de EuroMillions Volley League, kende in het tussenseizoen een doorstart met een nieuwe hoofdsponsor en een nieuw bestuursteam. En met Quentin Schouteten, Kobe Brems, Mathieu Vanneste, Seppe Rotty, Linus Ekstrand, en Martijn Colson een kern nieuwe spelers naast blijvers Jelle Sinnesael, Wannes De Beul, Anshel Ver Eecke, Jente De Vries, Maxim Libert en Yentl Bille.  Reden te meer om onze (nieuwe) buren goeiedag te komen zeggen maar vooral Knack Volley naar een volgende thuisoverwinning te schreeuwen.

 

By the way, iedereen heeft toch al zijn tickets klaarliggen voor die andere thuismatch op woensdagavond 6 november om 20.30u? Terugwedstrijd in de kwartfinale Beker van België tegen Tectum Achel. En niet alleen de eigen tickets maar ook de gratis tickets als socio (twee gratis tickets bovenop je vaste abonnementsplaats) of aan het loket (twee tickets voor de prijs van één).

 

Lees ook  https://www.knackvolley.be/nl/nieuws/niemand-mag-ontbreken

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.