Home | Nieuws | De cirkel raakt rond

De cirkel raakt rond

25/04/2017

Knack Volley speelde op zondag 16 oktober in de Arenahal te Deurne zijn eerste competitiewedstrijd in de EuroMillions Volley League 2016-2017 tegen thuisploeg Topvolley Callant Antwerpen. Vandaag, dinsdag 25 april, sluit Knack Volley zijn laatste wedstrijd van de play-offs af in dezelfde hel van Deurne-Zuid. Tussen beide wedstrijden ligt er ruim zes maanden maar het belang van de wedstrijd ziet er nu helemaal anders uit.

Beide teams kwamen toen met veel vraagtekens aan de start van hun eerste wedstrijd. Het werd een heel bizarre wedstrijd met Knack Volley dat vlot twee sets uitliep (18-25 en 22-25) maar dan bijna het deksel op de neus kreeg met twee verliessets op rij (25-21 en 25-20). We herinneren ons vervolgens een heel spannende vijfde set met Knack Volley dat uiteindelijk aan het langste eind trok (12-15). Ondertussen versloeg Knack Volley de mannen van ’t Stad tweemaal met 3-1 op Schiervelde maar veel overschot was er iedere keer niet. Het belooft dus vanavond opnieuw een heel spannende wedstrijd te worden omdat voor beide teams een overwinning heel belangrijk kan zijn.

 

We starten bij Topvolley Callant Antwerpen dat momenteel met veertien punten de vierde plaats bezet in het klassement. Antwerpen voelt echter de hete adem van Prefaxis Menen, momenteel twaalf punten, dat uitspeelt bij Volley Haasrode Leuven in de nek. Wanneer Antwerpen zijn vierde plaats wil behouden dan zal er puntengewin aan te pas moeten komen. Maar ook bij Knack Volley gaat men voor de volle pot. De huidige landskampioen en bekerwinnaar volgt op slechts één puntje van Noliko Maaseik dat de zware verplaatsing naar Lindemans Aalst dient te maken. En daar wacht een gemotiveerde Frank Depestele die met zijn team nog steeds op zoek is naar de eerste overwinning tegen de ploeg van zijn beste vriend, Wout Wijsmans. Heel belangrijk voor Knack Volley want bij winst in Antwerpen en verlies van Maaseik in Aalst neemt de ploeg van coach Emile Rousseaux op de laatste speeldag de eerste plaats, met het daaraan verbonden thuisvoordeel in de play-offs finale, in het klassement over. We hoeven dus niet te vertellen dat vanavond tijdens iedere wedstrijd de tussenstand in de andere sporthallen van heel dichtbij gevolgd zal worden.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.