Home | Nieuws | De dames van Knack Volley Office

De dames van Knack Volley Office

20/04/2017

Vandaag, 20 april, zijn we de derde donderdag van april en dan is het officieel “Secretaressedag”. Op deze dag hoort minstens een GROOOOTE proficiat én dankjewel aan de dames van de Knack Volley Office. Maar eigenlijk niet alleen op vandaag maar op alle dagen van het jaar. Want op de Knack Volley Office gonst het iedere dag van bedrijvigheid. Met drie zijn ze bij momenten en we stellen ze graag even voor.

Iedereen kent natuurlijk Evelien D’Haene. Meestal het eerste aanspreekpunt voor iemand die contact neemt met de Knack Volley Office en zeg maar de duivel(in)-doet-al van Knack Volley. Hoewel ze eerder een schat van een engel is. Evelien is dan ook de persoon die van alles op de hoogte is wat het reilen en zeilen van Knack Volley betreft. In de Knack Volley Office op Schiervelde wordt ze bijgestaan door Greet Cardoen (organisatie Bistro Schiervelde en daarnaast jeugdcoördinator Knack Volley Jeugd), Els Ponseele (verantwoordelijke Knack Volley webshop en kledij jeugd) plus als laatste Pol Paesbrugghe (back office), en als man de vreemde eend in de bijt.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.