Home | Nieuws | De eerste voorbeschouwing van het seizoen

De eerste voorbeschouwing van het seizoen

06/08/2020

Het is inderdaad nog vrij vroeg om een voorbeschouwing te lezen. Maar onze eerste match van het seizoen is eigenlijk al bezig. Niet tegen Greenyard Maaseik of onze buren Decospan Menen, maar eentje tegen het Covid-19 virus waar we allemaal tegen strijden.

De match speelt zich ook af bij Knack Office waar we achter de schermen intensief bezig zijn om iedereen zo goed als mogelijk (én veilig) zijn plaatsje te geven in onze mooie zaal. We werken meerdere scenario’s uit indien de maatregelen aangepast worden.

We doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen, met het toepassen van de maatregelen, veilig in de zaal te krijgen. Hiervoor gaan we o.a. met de nodige instanties in overleg.

De internationale zaal biedt mogelijkheden om zelfs met strenge maatregelen, toch nog een behoorlijk aantal mensen plaats te geven.

 

Voor jullie, als supporters, is het daarom heel belangrijk om zo snel als mogelijk uw abonnement voor seizoen 2020-2021 vast te leggen. De huidige plannen werken op basis van inschrijfdatum.

 

Eerstdaags volgt een gedetailleerdere communicatie om de plannen voor socio’s toe te lichten.

 

Nog geen ticket? Stuur snel een mailtje naar tickets@knackvolley.be!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.