Home | Nieuws | De eindstrijd is losgebarsten

De eindstrijd is losgebarsten

02/05/2019

Na twee gespeelde wedstrijden in de Play-Off Finales komt de ontknoping wel héél dichtbij. Wie zaterdag wint staat op één winstmatch van de Landstitel. Dit geldt zowel voor Knack Volley als voor Greenyard Maaseik. In die zin kan het zaterdag de laatste maal zijn om Knack Volley thuis aan het werk te zien en te komen aanmoedigen. De ploeg die dit seizoen reeds de Supercup en de Beker van België binnenhaalde kan de volgende dagen de kroon op het werk zetten.

De twee tenoren van het Belgische volleybal brachten de voorbije twee wedstrijden het beste van zichzelf naar boven. Tien sets om duimen en vingers af te likken in twee wedstrijden: spanning, emotie, euforie en drama. Nu de druk bij beide ploegen nog groter wordt zal dit niet anders zijn in de twee, of drie, volgende wedstrijden. Twijfel dus niet om zaterdag af te zakken naar Sporthal Schiervelde. En indien je dit in groep (min 10 personen) doet, dan zorgt Knack Volley nog voor een mooie korting op de inkomprijs plus een drankbon er bovenop.

 

Bestellen kan door een mail te sturen naar: tickets@knackvolley.be

 

Komende wedstrijden

zaterdag 4 mei om 20.30u: Knack Volley-Greenyard Maaseik (Schiervelde)

woensdag 8 mei om 20.30u : Greenyard Maaseik-Knack Volley (Steengoed Arena)

(eventueel zaterdag 11 mei om 20.30u: Knack Volley-Greenyard Maaseik (Schiervelde)

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.