Home | Nieuws | De Knack ISS Volley-burger

De Knack ISS Volley-burger

03/10/2017

Ben jij de nieuwe Jeroen Meus of Piet Huysentruyt? Of eerder een Sandra Bekkari of Pascale Naessens? Ga de uitdaging aan en creëer de nieuwe Knack ISS Volley-Burger. Jij bedenkt hem en Hendrik Tuerlinckx en Piotr Orczyk bakken hem.

En als je wint dan maak je kans op een VIP-arrangement tijdens de Champions League-wedstrijd in januari. De winnende burger zal verkocht worden tijdens die Champions League-match én de derby tegen Menen in januari. Zo kan iedere supporter van Knack Volley proeven van jouw burger. En de opbrengst van de verkoop van de Knack ISS Volley-burger gaat naar de Knack jeugd. Dus, zoals Wim Opbrouck zou zeggen, koks… koken maar!

 

eejo

 

Jij bedenkt hem, Hendrik bakt hem: de Knack Volley-burger!

 

In samenwerking met clubcateraar ISS brengen wij binnenkort de Knack ISS Volley-burger op de markt. In Schiervelde dan toch, momenteel.

 

Wie weet het best hoe een heerlijke burger moet smaken? Onze supporters uiteraard! Daarom krijg jij ook de kans om jouw recept door te sturen voor de ideale Knack Volley-burger.

 

  • Onze kapitein Hendrik Tuerlinckx en Piotr Orczyk selecteren uit alle inzendingen elk 1 recept dat ze zelf zullen klaarmaken in de professionele keuken van ISS. Daaruit wordt de winnende burger verkozen.
  • Jij maakt kans op een VIP-arrangement tijdens de Champions League-wedstrijd in januari
  • De winnende burger wordt verkocht tijdens de Champions League-wedstrijd in januari en de derby tegen Menen. Zo kan Roeselare en omstreken smullen van jouw burger!
  • De verkoop van de Knack ISS Volley-burger gaat naar onze Knack-jeugd

Wat moet je hiervoor doen?

1. Like de ISS Belgium Facebookpagina. 
2. Stuur via de reacties onder het filmpje of via mail op volleyburger@iss-media.be jouw ideale recept voor de Knack ISS Volley-burger.

Voor de actievoorwaarden: https://www.iss-media.be/nl/iss-knack-volley-roeselare-volleyburger-voorwaarden.pdf

 

Moge de beste winnen!

Sportieve groeten,
KNACK Volleyteam Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.