Home | Nieuws | De sucZESsen van Emile

De sucZESsen van Emile

07/05/2018

Knack Volley Roeselare organiseert op donderdagavond 17 mei, in combinatie met de traditionele After Season, een uniek feest voor zijn afscheidnemende trainer en coach, Emile Rousseaux.

 

Het showgedeelte in de loop van de avond werd passend tot “De sucZESsen van Emile” gedoopt, daarbij duidelijk verwijzend naar zijn zes seizoenen tussen 2012 en 2018 op Schiervelde.

 

We zullen hier niet opnieuw de loftrompet steken over de ELF prijzen, vijf opeenvolgende kampioenentitels – vier bekerwinsten – twee supercups, die onder Emile in die periode werden binnengehaald. Dit zal ruimschoots aan bod komen op de avond zelf.

We zijn echter nog op zoek naar wat inbreng van de Knack Volley-supporters op die avond.

 

Als onderdeel van de show willen we Emile ZES vragen stellen die van de supporters komen. Heb jij dus zo’n vraag voor Emile maar heb je nooit de kans gekregen om die persoonlijk aan hem te stellen, stuur dan als de bliksem een mailtje onder de titel ‘Een vraag voor Emile’ naar press@knackvolley.be . En wie weet komt jouw vraag die avond wel aan bod met een ongetwijfeld heel authentiek antwoord van Emile er bovenop.

 

Meer info over hoe je kan inschrijven voor donderdag 17 mei (start om 18.30u) volgt héél vlug via mailing en op de website en facebook van Knack Volley Roeselare.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.