Home | Nieuws | De volgende uitdaging voor Knack Volley

De volgende uitdaging voor Knack Volley

18/03/2017

Met zaterdagavond ‘Kipfilet met erwtjes en puree’ als Knack Menu in Bistro Schiervelde is er toch wel, toevallig of niet, een duidelijke link naar de play-offs wedstrijd op dezelfde avond op Schiervelde. Het verhaal van de ‘Noliko erweten’ en ‘Knack worstjes’ loopt ondertussen al ruim twintig jaar en is meestal gekruid met spannende thrillers in de duels tussen beide ploegen.

Zaterdagavond staat de vijfde confrontatie tussen beide toppers in het lopende seizoen op de kalender en Noliko Maaseik ruikt de overwinning al. Knack Volley moet aantreden zonder zijn kapitein en sterkhouder Hendrik Tuerlinckx en dan is de huidige landskampioen en bekerhouder een stuk kwetsbaarder. Kijk maar naar de heel moeizame 3-2 verliescijfers in het laatste duel op Lindemans Aalst. En reken daarbij nog de midweek-wedstrijd tegen Zenit Kazan in de Champions League-competitie die ook al werd verloren. Dit Knack Volley lijkt voor heel wat Maaseikenaars een vogel voor de kat. Bovendien hebben de Castellani-boys een volle week tactische en fysieke voorbereiding afgewisseld met veel rust achter de rug en zijn ze erop gebrand om de drie punten richting Limburg mee te nemen.

 

Wat kan Knack Volley daar tegenover plaatsen? Hun sterke drang naar nieuwe overwinningen, hun onverzettelijke wil om er op moeilijke momenten steeds te staan, het tactisch vernuft van hun coachesduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael, ... Iedere maal als de buitenwereld denkt dat er sleet zit op de ploeg wordt er keihard teruggeslagen. 

Kan Knack Volley de zege thuis houden, dan blijft het op schema voor een plaats in de finale van de play-offs. Wint Maaseik dan blijven er nog 21 punten te verdienen in de resterende zeven wedstrijden. Het zal vooral de vorm van de dag zijn die zal bepalen wie een goede zaak doet.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.