Home | Nieuws | De volleycarrousel draait op volle toeren

De volleycarrousel draait op volle toeren

29/10/2019

Van Roeselare naar Gent, naar Maaseik, naar Achel, het stopt niet voor het team van coach Steven Vanmedegael en assistent Massimo Pistoia. De volleybalcarrousel draait op volle toeren met competitiewedstrijden, bekerwedstrijden en vanaf december Champions League matchen die elkaar om de drie, vier dagen opvolgen.

Woensdagavond, 30 oktober, trekt Knack Volley naar Tectum Achel, heenwedstrijd in de kwartfinale van de Beker van België. Terugwedstrijd volgende week, woensdag 6 november om 20.30u, op Schiervelde. Tectum Achel, tweede seizoen in de EuroMillions Volley League, heeft zich verstandig versterkt en heeft daarvoor vooral over de landsgrens heen in het noorden gekeken. Met zes Nederlanders (Schouren, van de Kamp, Polman, Zoodsma, Bontje en Koelewijn) tegenover vijf Belgen (de broers Van Dyck, Verschueren, Campforts en Brouns) kunnen ze daar zelfs op training wekelijks een All Star Game spelen. Gemakkelijk zal het woensdagavond niet worden in Sportcentrum De Koekoek (Grevenbroekstraat 11) in Achel, onlangs nog door hun buren de Hel van het Noorden genoemd.

 

Het wordt woensdagavond een gevaarlijke trip voor Knack Volley richting Achel waar de thuisploeg eerder met tricks in plaats van treats zal klaarstaan, Halloween indachtig. In hun kwartfinale kwam Tectum Achel tegen en bij Mendo Booischot (Liga B) slechts met de hakken over de sloot weg (30-28, 17-25, 19-25, 26-24, 12-15). Maar ondertussen werd zondagnamiddag in competitie VBC Waremme wel heel gemakkelijk opzij gezet. Kijk maar even naar deze setstanden: 17-25, 25-21, 18-25 en 16-25. Knack Volley is dus gewaarschuwd!

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.