Home | Nieuws | De warmste match!

De warmste match!

19/12/2017

Van 18 tot 24 december vindt de jaarlijkse ‘Warmste Week’ van Studio Brussel plaats. Volleybalclub Lindemans Aalst organiseert in het kader van deze week op 23 december ‘De Warmste Match’ ten voordele van ‘Hart voor research Aalst vzw’. Op 23 december speelt Lindemans Aalst een topmatch tegen Knack Roeselare. Verschillende acties zullen naar aanloop van deze wedstrijd en tijdens de wedstrijd zelf opgezet worden om het goede doel ‘Hart voor research Aalst vzw’ te steunen.

Volleybalclub Lindemans-Aalst wil met dit event het onderzoek naar hartfalen bij (jonge) sporters ondersteunen. Peter en meter van de actie zijn Kristof Hoho en Sabine De Winne. Topvolleyballer Kristof Hoho heeft zelf een ingebouwde defibrillator en is de oom van Seppe Vanhoyweghen die bij ons speelt dit seizoen. Sabine De Winne is de weduwe van wijlen topvolleyballer Jo Baetens, die 25 jaar geleden overleed aan een hartstilstand. Wie de geschiedenis van onze club kent, weet dat onze roots in Lennik liggen en dat wij ooit een wereldtopspeler hebben gehad, Jo Baetens, die veel te jong overleed aan een plotse hartdood. Zijn zoon Seppe Baetens speelde enkele seizoenen geleden nog bij onze club, het voormalige Asse-Lennik.

Tijdens onze twee thuismatchen: op 9 december tegen Gent en 23 december tegen Roeselare zullen we onze fanshopartikelen, jaarboeken en een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen artistieke jaarkalender verkopen ten voordele van ‘Hart voor Research’. Verder mogen we met dank aan De Looyerij respectievelijk op 18, 20 en 22 december een hartverwarmend ontbijt, een hartvriendelijke lunch en een hartversterkend diner aanbieden waarbij een bijdrage van 3 euro per maaltijd geschonken zal worden aan HVR. 

En de kers op de taart: onze top- en tevens Warmste Match tegen Knack Roeselare op 23 december waar we naast de verkoop van bovenvermelde artikelen ook nog een kerstmarktje gaan organiseren met unieke producten als Gluh-kriek met gin van Lindemans, pralines met gin van Lindemans en heel wat lekkere zelf bereide specialiteiten door de partners en familie van onze spelers.

Het zou heerlijk zijn op Knack Volley Roeselare (bestuur, ploeg, omkadering, fans en supporters) steun te mogen rekenen. Uiteindelijk Volleybal, One Team, One Family... zeker voor het goede doel! (als ik even mag ;-) ). Steun voor, tijdens en na de wedstrijd zelf

 

Jacques Vermeulen

Medewerker Lindemans Aalst

 

Klik hier voor meer info.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.