Home | Nieuws | De wedstrijdkalender seizoen 2020-2021

De wedstrijdkalender seizoen 2020-2021

25/09/2020

U moest er wat langer op wachten dan normaal maar nu zijn eindelijk alle laatste punten en komma’s afgehandeld en kunnen we een min of meer volledige wedstrijdkalender voorstellen.

Toch zijn er nog data en tijdstippen die niet ingevuld konden worden. Zo komt Knack Volley pas in de 1/8 finale van de Beker van België in actie. Die zal in één wedstijd beslist worden en is sowieso een uitwedstrijd in het weekend van 31 oktober – 1 november tegen een nog nader te bepalen team uit de voorrondes. De eventuele kwartfinale zal ook in één wedstrijd beslist worden op woensdag 25 november. Een loting zal bepalen wie dat zal worden en of we uit of thuis spelen. De halve finales worden betwist tijdens een heen en -terugwedstrijd. Heenwedstrijd op zaterdag 5 december en terugwedstrijd op zaterdag 19 december. De finale zal dit seizoen doorgaan op zondag 7 maart in de Lotto Arena in Antwerpen.

 

Wat de Champions League betreft zijn de thuiswedstrijden tegen het Poolse Warschau en het Russische Kemerovo zeker van een vaste datum. Tegen Warschau is dit op dinsdag 2 februari en tegen Kemerovo op woensdag 10 februari. Het juiste aanvangsuur van deze laatste wedstrijd is wel nog niet vastgelegd. De thuiswedstrijd tegen het Italiaanse Modena zal gespeeld worden op dinsdag, woensdag of donderdag 1,2 of 3 december.

 

Raadpleeg de kalender 2020-2021

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.