Home | Nieuws | Derby vol animo op Schiervelde

Derby vol animo op Schiervelde

03/11/2018

De eerste volleybalderby van dit seizoen tussen Knack Volley en Par-ky Menen belooft voor héél wat animo te zorgen binnen de muren van sporthal Schiervelde. Er is niet alleen het sportieve luik waarbij Knack Volley een tegenstander over de vloer krijgt die al jaren zijn plaats opeist binnen de top vier van België.

De wedstrijden tegen buur Par-ky Menen staan steeds bol van gezonde rivaliteit waarbij de overwinning pas binnen is na het allerlaatste fluitsignaal. Hopelijk opnieuw in het voordeel van de thuisploeg. Knack Volley kende tot nog toe met Amigos-Van Pelt Zoersel (3-1) en Caruur Volley Gent (3-1) een rustige aanloop op Schiervelde. Par-ky Menen keek ondertussen in eigen huis Lindemans Aalst en VC Greenyard Maaseik in de ogen. Totaal andere koek en waar de wedstrijd tegen Aalst op een complete off-day (0-3) uitdraaide, konden de mannen van coach Ratko Peris tot tweemaal uitlopen om dan met slechts 2-3 het onderspit te moeten delven tegen Maan en Co (2-3).

 

Animo naast het veld zal er ook zo’n door de actie van de Krant van West-Vlaanderen waardoor een kleine duizend jeugdige volleyballers uit de hele provincie de tribunes van Schiervelde zullen bemannen. Er zijn daarnaast nog gratis frietjes met een drankje voor hen en de kans één van de elf unieke wedstrijdshirts met KW als éénmalige shirtsponsor te winnen. En na de match kunnen ze in de Foyer met de Knack Volley ploegposter op handtekeningenjacht bij de spelers en technische staf.

 

Het belooft zondagnamiddag dus niet alleen druk te worden in de Expohallen waar de jaarlijkse Roeselaarse Handelsbeurs loopt. Kom dus op tijd naar Schiervelde en parkeer je wagen op de parking van de REO-veiling (eveneens in de Diksmuidsesteenweg, aan de overkant van de straat). 

 

Zie artikel: Parkeren op Schiervelde: 4 november 2018

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.