Home | Nieuws | Dilemma voor de coaches?

Dilemma voor de coaches?

24/01/2020

Misschien kijk je ook wel eens naar ‘Iedereen beroemd’ op Eén na het avondjournaal? Ben je liever mooi en dom of slim en lelijk? In de rubriek 'Het dilemma' op maandagavond krijgen heel uiteenlopende duo’s wekelijks een ander dilemma voor de voeten gesmeten, over zowel ernstige als luchtige onderwerpen. Denken twee filosofen hetzelfde en waarin verschilt hun denken van twee kapsters, twee priesters of twee dokters?

Zouden volleybalcoaches Steven Vanmedegael en Johan Devoghel van respectievelijk Knack Volley en Lindemans Aalst ook met een soortgelijk dilemma in hun hoofd zitten? Voluit gaan voor winst in hun rechtstreeks competitieduel zaterdagavond of eerder mist spuien in aanloop naar de bekerfinale op zondagnamiddag 16 februari. We proberen even in het hoofd van onze coach Steven te kruipen…

 

Na de duidelijke 3-0 zege van vorige zaterdag tegen Maaseik wipte Knack Volley over de Limburgers naar de tweede plaats. Maar nieuwe winst tegen Lindemans Aalst, zelfs met 0-3 en 1-3, brengt Knack Volley niet aan de leiding van de EuroMillions League. Daarvoor is de kloof, na puntenverlies bij Haasrode Leuven en Menen, te groot geworden. En mathematisch ligt een plaats binnen de top drie toch bijna zeker vast, belangrijkste vereiste voor de aanvang van de Qualification Round eind februari als voorbereiding op de Champions Final 4.

 

Zou Knack Volley dan niet beter verstoppertje spelen met de belangrijke bekerfinale halfweg februari in het achterhoofd? Lindemans Aalst verloor zijn enige wedstrijd tot nog toe op de tweede speeldag op bezoek in Schiervelde. Laat ze maar in de waan dat ze sindsdien onoverwinnelijk zijn geworden om dan hard toe te slaan in de bekerfinale. Of strookt dit niet met de instelling van iedere sportman? Winnen is immers altijd leuk en misschien kan Knack Volley er wel een mentaal voordeel uit halen dat van pas kan komen binnen een maand. We zijn heel benieuwd…

 

Lindemans Aalst laat ondertussen weten dat hun VIP volledig uitverkocht is en dat thuistribunes B en C ook die richting uitgaan. Ook Sporza radio en televisie zullen aanwezig zijn want de competitietopper Lindemans Aalst-Knack Volley komt zondag uitgebreid aan bod in Sporza namiddag.

 

Knack Volley supporters reserveren best vooraf hun tickets via http://tickets.lindemansaalst.be .

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.