Home | Nieuws | Droomloting voor Knack Volley Roeselare

Droomloting voor Knack Volley Roeselare

20/02/2020

De dag na zijn kwalificatie voor de Quarter Finals in de Champions League competitie stuurde Knack Volley Roeselare zijn ‘Statler and Waldorf’-duo, Guido Declercq en Patrick Callens, naar de loting in Luxemburg. En daar draaide de Drawing of Lots uit op een Drawing of Dreams met de Italiaanse supergrootmacht Cucine Lube CIVITANOVA als tegenstander. Sportief wel de zwaarste tegenstander die men kon loten, extra-sportief met de komst van ex-Knack Volley setter Stijn D’Hulst in het team wel een droomloting voor alle fans van Roeselare.

Op woensdag 4 maart (maar kan ook op dinsdag of donderdag zijn – nog niet bepaald op dit ogenblik) speelt Knack Volley op Schiervelde zijn thuiswedstrijd tegen het wereldsterrenteam van o.a. receptie-hoek Osmany Juantorena (ex-Cubaan, ondertussen Italiaan), middenman Robertlandy Simon (Cuba), receptie-hoek Yoandy Leal (Brazilië), setter Bruno Rezende (Brazilië), opposite Kamil Rychlicki (ex-Maaseik) en natuurlijk setter Stijn D’Hulst (ex-Knack Roeselare). Terugwedstrijd volgt op woensdag 11 maart (ook hier nog de definitieve datum afwachten) in Civitanova.

 

Niet twijfelen, nu reeds vastzetten in de agenda’s, want Knack Volley Roeselare verwacht ALLE volleybalfans van over héél België op Schiervelde!

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.